Crosskart Utleie - Konseptet

Skaar Racing Team (SRT) som står bak dette konseptet har over 20 års erfaring fra Motorsport. Vi har jobbet med flere utøvere, og har selv en lang og aktiv karriere bak oss. SRT består av to brødre, Atle og Frode Skaar. Vi driver nettsiden Rallycross.no i tillegg til at vi er Promotor for Rallycross Junior Cup mm.

Vi ønsker at alle skal få muligheten til å prøve motorsport uten at man må gå til innkjøp av eget utstyr. Dette er en unik mulighet til å prøve før man vet om jentungen, eller guttungen synes dette er noe morsomt. Dersom man skal bli god til å kjøre må man også starte tidlig, noe vi gjennom RX Evolution ser viktigheten av.

Vi har vært med på VM runder i Rallycross, og ser hva som kreves for å nå toppen i fremtiden. Den viktigste faktoren er uansett at man skal ha det gøy!

Barnebursdag på Gardermoen?

Crosskarten nedenfor kan leies til barne-bursdager og prøvekjøring på Gardermoen Motorpark (minimum 10p). Pris: 350,- per deltager (inkludert Pizza, Brus og Medalje). Kjøringen er ment for lek og moro, vi tar sikkerhet på alvor. Aldersgrense 5-10 år. Karten er elektrisk, bråker minimalt, og forurenser ingenting. Vi har hjelm og utstyr, husk at dette er en uteaktivitet!

Vår Crosskart passer for de yngste er et morsomt leketøy vi også selger fra 8.990,-

Starte med, eller bare prøve motorsport?

Prøvekjøring fra 500,- (1x10 min), og 1.250,- (3x10 min) - fra det året man fyller 6 år

Dersom man vurderer å starte med Motorsport har vi utstyret man trenger. De yngste klassene med Crosskart kan man kjøre fra det året man fyller 6 år, og for å bli en god motorsport utøver bør man starte tidlig. Dette kan også være en flott og morsom hobby om man bare vil ha det gøy. Crosskart er en motorsport der utøveren sitter fast i en stol og belter med en rørramme rundt seg som bilen er bygget på.

Dermed er sikkerheten god og det forekommer veldig skjelden skader i denne sporen. Det brekkes oftere armer og ben i fotball, eller i annen form for barnelek.

Vi prøver å utvikle oss hele tiden... Følg med på RX Evolution sin Facebook side!

CROSSKART XTREME - VIP Event med kjøreopplæring!

Vi har også et heftig kjøretøy for eldre (fra 15 år), vår Xtreme kart brukes til kjøretrening